Informacije in cenik

ORDINACIJSKI ČAS:

Ponedeljek – petek:  8.00 – 19.00  – po naročilu                                          

Sobota, nedelja in prazniki:   zaprto

 

CENIK SAMOPLAČNIŠKIH PREGLEDOV:

 

Vrsta pregleda                                                                                   Cena v EUR       


 

MR kolena                                                                                     200,00 EUR  

 

    

Članom športnih društev in klubov nudimo stalen 5% popust na vse vrste MR pregledov.

Cene veljajo od 01.08.2023   

Zdravstvene storitve so v skladu z ZDDV-1 oproščene plačila DDV, zato DDV ni obračunan.

Plačilo je možno z gotovino ali s plačilnimi karticami Maestro, Visa ali Mastercard.

 

Po opravljenem pregledu vam pošljemo na dom slike shranjene v digitalni obliki na CD mediju ter pisni izvid z mnenjem zdravnika specialista radiologa.

 

 

 

 

V skladu s 3. odstavkom 32. člena Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) Medisken diagnostični center,  kot izvajalec zdravstvenih storitev ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov.

3. člen (izjeme iz področja uporabe)

Ta zakon se ne uporablja v sporih, ki jih sproži ponudnik proti potrošniku, ter v sporih v zvezi z opravljanjem:

  • zdravstvenih storitev, vključno s predpisovanjem, izdajanjem ter zagotavljanjem zdravil in medicinskih pripomočkov, ki jih za paciente opravljajo zdravstveni delavci ali sodelavci ij
  • storitev, ki se zagotavljajo z negospodarskimi javnimi službami.

32. člen (obveščanje potrošnikov s strani ponudnikov)

(1) Ponudnik pred sklenitvijo pogodbe na svoji spletni strani in v splošnih pogojih poslovanja, če jih ima, jasno, enostavno in razumljivo seznani potrošnika, katerega izvajalca IRPS priznava kot pristojnega za reševanje spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom. Ponudnik objavi vsaj firmo, elektronski naslov in telefonsko številko priznanega izvajalca IRPS oziroma izvajalcev IRPS. Če ponudnik nima spletne strani in splošnih pogojev poslovanja, objavi podatke o priznanem izvajalcu IRPS iz prejšnjega stavka na drug primeren način.

(2) Kadar se potrošnik s pritožbo obrne neposredno na ponudnika in pritožbi ni ugodeno z notranjimi postopki ponudnika za reševanje pritožb, mu ponudnik pošlje informacijo iz prejšnjega odstavka na trajnem nosilcu podatkov skupaj z razlogi za zavrnitev pritožbe.

(3) Ponudnik, ki ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu s tem zakonom, potrošnika na to posebej opozori na svoji spletni strani in v splošnih pogojih poslovanja, ali na drug primeren način, če nima spletne strani in splošnih pogojev poslovanja.

(4) Ponudniki, ki se ukvarjajo s spletno prodajo ali spletnimi storitvami, na svoji spletni strani objavijo elektronsko povezavo na platformo za SRPS.

Zakon o izvensodnem reševanju potrošniških sporov